zecik88 napisał:
Proszę o informację - w jakim terminie odbędzie się najbliższy turniej VII Grad Prix ?? Pozdrawiam.
Termin nie jest jeszcze do końca ustalony.
Prawdopodobnie turniej odbędzie się tradycyjnie w pierwszą sobotę lutego (02.02.2007 r.).
Informacja o najbliższym turnieju pojawi się na stronie niezwłocznie po ustaleniu terminu.
@MS: zecik88 utworzyłem osobny temat dla zachowania porządku na forum
MS napisał:
(...) Prawdopodobnie turniej odbędzie się tradycyjnie w pierwszą sobotę lutego (02.02.2007 r.). (...)
Mam kilka uwag do tej propozycji:
1) 02.02.2007 r. to piątek, a nie sobota, czyli 03.02;
2) Ta data to sam środek ferii zimowych (29.01 - 11.02)! Wiele osób wyjeżdża na ferie i nie będzie mogło uczestniczyć w turnieju - a już ostatnio był płacz i zgrzytanie zębów, że frekfecja na zawodach jest niska! Moim zdaniem to beznadziejny pomysł - moje propozycje to:
a) 27.01.2007 r.
b) 10.02.2007 r.
lub najlepiej
c) 17.02.2007 r.
Jakakolwiek z powyższych dat będzie moim zdaniem lepsza od zaproponowanej. Moja propozycja: możemy zrobić sondę i sprawdzić, którą datę najbardziej wolą zawodnicy.
Prawdopodobne terminy to:
a) 27.01.2007 r.
b) 10.02.2007 r.
Są zgodne z twoimi propozycjami ^mss.
Ostateczny termin zostanie uzgodniony w poniedziałek.
Myślę, że na sondę jest już za późno, poza tym termin zależy od możliwości organizatorów z Radzymina.
Licznik odwiedzin: 1648710 Unikalnych wizyt
Powered by | eXtreme Pack by eXtreme Crew | FiSubice by: Warning: include_once(./wtclient.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/g/r/a/grandprix/www/themes/Fisubice/theme.php on line 118
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening './wtclient.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/g/r/a/grandprix/www/themes/Fisubice/theme.php on line 118
Fatal error: Class 'wtengine' not found in /home/g/r/a/grandprix/www/themes/Fisubice/theme.php on line 118